Diner

Opzoek naar locatie voor een feestje inclusief diner, of wil je uit eten met een groep of uit eten met je familie? Welkom bij Ruimzicht! Organiseren, plannen, ontzorgen en lekker eten koken, dat is waar we bij Ruimzicht goed in zijn. Geef alles uit handen zodat jij nergens aan hoeft te denken en volop kunt genieten! Door de omvang van ons hotel en het diverse aanbod aan ruimtes kunnen feestjes en diners bij ons altijd in een aparte ruimte plaatsvinden. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om de hele binnentuin te reserveren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder! Of klik hier.

Wat zijn de mogelijkheden voor een diner bij Ruimzicht 
Wij bieden diverse dinermogelijkheden aan. Bij groepen is er keuze tussen een buffet, een deelmenu (shared dining), een 5-gangen verrassingsmenu, een walking dinner of een aanschuifdiner. Bij al deze mogelijkheden werken wij ter alle tijden met seizoenproducten. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan onze leveranciers. Wij vinden het belangrijk om lokale producten een podium te geven. De gerechten worden daarom naast de seizoenproducten, ook zoveel mogelijk bereid met producten van lokale leveranciers. Het aanbod kan daardoor per seizoen verschillen. In alle onderstaande dinermogelijkheden kunnen wij rekening houden met diëten of allergieën.  

Diner bij Ruimzicht
5-gangen verrassingsmenu

Ben je op zoek naar een culinaire ervaring, dan is dit het perfecte menu!

Laat je volledig verrassen en verwennen door de creaties van onze keuken en de gastvrijheid van onze bediening. Bij het 5-gangen verrassingsdiner kom je niks te kort! Je wordt ontvangen met een glas bubbels en een heerlijke huisgemaakte broodbol die je gezellig met elkaar kunt delen! Daarna starten we met het diner:
Gang 1 – voorgerecht
Gang 2 – soep
Gang 3 – tussengerecht
Gang 4 – hoofdgerecht
Gang 5 – dessert
Bij alle gangen worden bijpassende wijnen geschonken. De wijn-spijs combinatie zorgt voor de volledige beleving. Na het diner kan naar wens nog koffie/thee worden gedronken.

Ons 5-gangen verrassingsmenu is zeer geschikt voor gezelschappen wie lang met elkaar willen tafelen en volledig in de watten willen worden gelegd. Het is mogelijk om een reservering te plaatsen tot een maximum van 50 personen.

Walking dinner 
In tegenstelling tot een buffet waarbij je zelf je eten moet halen wordt bij een walking dinner het eten aan tafel geserveerd. Gedurende de middag of avond serveren wij verschillende kleine gerechtjes ter grootte van een voorgerecht. Het leuke hieraan is dat je heel veel kan proeven, wat je zelf normaal misschien niet zo snel zou kiezen. Het aanbod in hapjes is afhankelijk van het seizoen. Lijkt het je leuk om een walking dinner te reserveren? Chefkok Tom bespreekt de opties graag met je door! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Deelmenu 
Bij ons deelmenu, beter bekend als shared dining worden er in 3 gangen verschillende gerechten op tafel ingezet, jullie kunnen zelf opscheppen wat jullie willen. Er wordt een divers aanbod geserveerd. Hierbij zullen altijd vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten zitten. Zo kun je van alles wat proeven! Alle gerechten zijn zoveel mogelijk bereid met lokale producten en seizoensgebonden. Dit is een perfect menu voor iedereen wie geen keuze kan maken en altijd alles wil proeven!  

Aanschuifdiner

Heb je liever een diner waarbij je zelf niet hoeft te lopen, dan is ons aanschuifdiner een zeer geschikte optie!

Een aanschuifdiner is al mogelijk vanaf 10 personen. Bij dit menu kan gekozen worden tussen drie, vier of vijf gangen.
Bij het voorgerecht worden verschillende voorgerechten op tafel ingezet zodat jullie zelf kunnen opscheppen wat jullie willen.
Wanneer jullie kiezen voor 4-gangen krijgen jullie ook een soep geserveerd, afhankelijk van de omvang van de groep bieden wij jullie een aantal keuzes aan waar jullie uit kunnen kiezen.
Gaan jullie voor 5-gangen dan serveren wij ook een tussengerecht. Hierbij kan iedereen kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch tussengerecht.
Ditzelfde geldt voor het hoofdgerecht. Hierbij heeft iedereen keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht.
Tot slot serveren wij per persoon een grand dessert. Hier kan gekozen worden tussen een zoet dessert of een kaasplankje. Voor een kaasplankje brengen wij een kleine meerprijs in rekening.

Wij sturen jullie, indien gewenst, vooraf de keuzes toe zodat jullie kunnen kijken of de mogelijkheden naar wens zijn. Doordat wij altijd rekening houden met vlees, vis en vegetarisch, zit er vaak voor iedereen wat geschikts tussen. Zo niet? Dan passen wij het graag aan! De prijzen van het aanschuifdiner zijn seizoensgebonden. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Kinderen 
Zijn er kinderen bij het gezelschap en willen zij niet mee eten met de rest van de groep? Speciaal voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een kindermenu aan! Met vooraf een soepje, als hoofdgerecht een hamburger/ kipnuggets/ frikandel of kroket en als toetje een ijsje kunnen de kids gezellig met jullie mee eten. 

Consumpties 
Gedurende het diner kan geschonken worden wat jullie wensen. Laat jullie budget het niet toe om ook sterke dranken te schenken? Dan zullen wij dit niet aanbieden. Alle gedronken consumpties zijn bij ons altijd op nacalculatie. Wij berekenen alleen wat er daadwerkelijk gedronken is.  

Zoals je leest zijn de mogelijkheden op onze locatie heel divers. Heb je een specifieke wens en heb je deze nog niet teruggelezen? Neem dan gerust contact met ons op.  

Hotelkamers 
Kom je met een grote groep waarvan een aantal gasten verder weg wonen en graag een glaasje willen drinken? Het is ook mogelijk om te blijven overnachten. Zo hoeven de gasten nergens meer heen en kunnen ze de volgende dag lekker wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet.  

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid  

Ons hotel is gelegen op 5 kilometer van de A18 bij Doetinchem en beschikt over een zeer grote parkeerplaats.

Er zijn twee laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s. Daarnaast zijn wij gelegen aan de bosrand. Wil je na het diner lekker wandelen om het eten te laten zakken? Binnen 5 minuten wandelen sta je midden in de Montferlandse bossen, waardoor het goed mogelijk is om een fijne wandeling te maken in de natuur.

Zijn jullie op zoek naar een dinerlocatie in de buurt van de Doetinchem? Waarbij je kan dineren in een aparte ruimte? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.