proef-de-achterhoek
Blog

Proef de Achterhoek

Proef de Achterhoek

Proef de Achterhoek. De Achterhoek heeft op het gebied van eten veel te bieden. Zo staat het aspergeseizoen weer bijna voor de deur en kan er in het najaar genoten worden van de heerlijkste wild gerechten. In onze prachtige streek zijn daarnaast ook diverse mooie streekproducten te verkrijgen.

Proef de smaak van de Achterhoek

Bij lekker eten hoort natuurlijk ook een goed glas wijn of een lekker lokaal gebrouwen biertje. Wist je dat de Achterhoek één van de grootste wijnregio’s van Nederland heeft? Kortom genoeg redenen om uiteten in de Achterhoek te ervaren.

Brasserie Brût

Op zoek naar een leuk restaurant in de omgeving van Doetinchem? Dan ben je bij Brasserie Brût aan het juiste adres. Geniet van een Franse keuken met een moderne twist. Wij vinden het belangrijk om lokale producten een podium te geven in onze brasserie. Ontdek wat onze lokale helden voor een fantastische producten hebben ontwikkeld en proef daarmee de Achterhoek. Het bedieningsteam staat iedere dag weer met een brede glimlach voor jullie klaar om er een gezellige middag of avond van te maken! Zien wij jou snel in onze brasserie of op ons zonnige terras?

Streekproducten Achterhoek

In onze brasserie zijn de heerlijke Achterhoekse biertjes te bestellen. Maar ook voor liefhebbers van wijn zijn er de wijnen van Wijngoed Montferland. Op dit Achterhoeks wijnbedrijf met 4 hectare aan wijngaarden, een wijnmakerij en wijnkelders wordt hard gewerkt om mooie witte, rode en rosé-wijnen te produceren.

proef de achterhoek
proef de achterhoek

Tips van Brasserie Brût

De biertjes van Nootsaeck en de wijnen van wijngoed Montferland zijn slechts een greep uit het aanbod van Achterhoekse streekproducten. Hierbij geven wij jullie graag nog wat tips!

  • Wijngoed Montferland
  • Van Bommel Beef
  • Emma Thee
  • Achterhoekse Scharreleieren
Ontdek Brasserie Brût

Kom jij proeven?

Wil je bovenstaande producten proeven? Dat kan! In onze Brasserie werken wij met alle bovenstaande leveranciers samen. Reserveer hier een tafel.

Meer weten?

Neem contact op met Hotel Restaurant Ruimzicht. Wij vertellen je er graag meer over.

Neem contact op