Blog

Voor- en/of na overnachtingen busreizen

Wellicht dat u het al weet, maar wij zijn niet meer de opstapplaats voor de OAD of De Jong Intra busreizen. Hieronder treft u informatie die van toepassing zijn op uw verblijf voorafgaand aan uw busreis.

U kunt namelijk nog wel voor- en/of na overnachtingen maken in ons hotel!

Pendelbus

Mocht u gebruik willen maken van de pendelbus naar de opstapplaats, dan kunt u dat uw reisorganisatie laten weten! U kunt dan bij ons hotel uw auto geparkeerd laten staan. Ook is het mogelijk om uw auto te parkeren bij de opstapplaats Juffrouw Tok in Didam. De kosten voor het parkeren bedraagt € 15,00.

Parkeerkaart

Indien u uw auto bij ons hotel parkeert gedurende uw reis, heeft u een parkeerkaart nodig. Deze kunt u bij de receptie krijgen. De parkeerkaart kunt u op uw dashboard van de auto leggen.

Ontbijt

Vanaf 06.30 uur tot 10.00 uur kunt u in alle rust genieten van ons ontbijtbuffet. Waarschijnlijk zult u op tijd ontbijten, zodat u op tijd bent voor de pendelbus. (indien u hier gebruik van maakt)

Restaurant

Onze Brasserie is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 20:30 uur voor lunch en diner. De bar is geopend tot 23:30 uur.

Wilt u ’s ochtends liever niet wachten bij de receptie om uw restaurantkosten te voldoen? Dan kunt u ervoor kiezen om na uw laatste consumptie uw rekening te voldoen aan de bar.

Koffer labels

De koffer labels kunt u bij de receptie van Juffrouw Tok in Didam krijgen. 

Overige gegevens

OAD telefoonnummer: 0547 284 488

Adres Juffrouw Tok: Tolweg 9, 6942 HX Didam

Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken per mail of telefoon.

Mail: Info@ruimzicht.com

Telefoon: 0314-651941