kasteelovernachting torensuite arrangement
News

Nieuwsbericht renovatie van Kasteel Huis Bergh

Vanaf 1 januari 2024 starten de bouw/ renovatiewerkzaamheden van Kasteel Huis Bergh. Dat betekent dat vanaf dat moment steeds een deel van het kasteel in de steigers zal staan. Aangezien het kasteel ontruimd moet worden zal vanaf 1 oktober 2023 de kunstcollectie niet meer te bewonderen zijn. In de maanden oktober tot medio november is het wel mogelijk om de kasteelkelder, de toren en de muntslag te bezoeken op zaterdag en zondag.  Op 25 en 26 november en 2 december is het kasteel alleen nog toegankelijk voor het sinterklaas evenement. Als zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen, is de verwachting dat in april 2025 het kasteel feestelijk heropend kan worden.

Vanwege de renovatie kunnen jullie het kasteel tijdens jullie verblijf dus helaas niet bezichtigen. Er zullen wel verschillende buiten-kasteelse activiteiten georganiseerd worden waar jullie indien gewenst aan kunnen deelnemen. Voor meer informatie en de actuele data verwijzen wij graag naar de website van Huis Berg

De werkzaamheden zullen alleen door de weeks plaats vinden (ma-vrij tot circa 17:00 uur). Wanneer jullie een reservering in het weekend hebben geplaatst zullen jullie hier vrijdag na 17:00 uur dus geen hinder van ondervinden. Als tegemoetkoming is het vanaf 1 januari 2024 tot april 2025 mogelijk om op vrijdag vanaf 12:00 uur in te checken. Op zondag is een late uitcheck tot 12:00 uur mogelijk. Zo kan er extra lang van een verblijf genoten worden!

Hieronder is het nieuwsbericht van Kasteel Huis Bergh te lezen:

Renovatie van Kasteel Huis Bergh