Pieterpad Wandelarrangement

€ 80,00 per persoon
Ik wil boeken

Het Pieterpad is de bekendste wandelroute van Nederland. De route voert door de meest uiteenlopende landschappen van Nederland waaronder ook Braamt. Gerekend vanuit Braamt bevindt Hotel Restaurant Ruimzicht zich slechts 1,6 km van het Pieterpad af. Een prima uitwijkmogelijkheid om te overnachten.

Pieterpad Arrangement

Ruimzicht is een perfecte locatie voor een ontspannen verblijf om heerlijk tot rust te komen na een lange wandeling. Geniet op het terras van het uitzicht op de Montferlandse bossen en kom volledig tot rust op jouw comfortabele hotelkamer.

pieterpad-arrangement

Gratis ophaalservice

Wanneer je het te ver vindt lopen, om de afstand van Braamt naar het hotel te lopen, halen wij je op met een gratis ophaalservice. Bij vertrek zetten wij ook je ook weer af op de route bij Braamt om de wandeltocht voort te zetten. Hierdoor kun jij al je energie bewaren voor het lopen van de wandelroute.

Shuttleservice

Starten bij een ander startpunt? Ruimzicht verzorgt een shuttleservice naar startpunten op het Pieterpad. Zo heb je de mogelijkheid om jouw auto bij Ruimzicht te parkeren en je naar een zelf te kiezen punt op het Pieterpad te laten brengen. Je eindigt dan weer bij het hotel. De kosten hangen af van het aantal kilometers van de rit, prijzen zijn op aanvraag. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Ruimzicht beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen.

Het Pieterpad Wandel Arrangement bestaat uit:

  • Gratis ophaal- en brengservice vanaf het Pieterpad bij Braamt naar Hotel Restaurant Ruimzicht
  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 1x Pieterpad overnachting
  • 1x 4-gangen dagmenu
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet

Dit arrangement is het gehele jaar door te boeken.

Extra bij te boeken

  • Lunchpakket
  • Shuttleservice naar een bepaald start- of eindpunt op het Pieterpad

Prijs arrangement

€ 80,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer € 10,00 per nacht

Ik wil boeken

Meer informatie

Heb je vragen over het Pieterpad Wandel Arrangement? Dan kun je bellen naar 0314 – 65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.