Ontspanning en activiteiten tussen het vergaderen door

natuurlijke vergaderlocatie
Activiteiten en ontspanning

Wat zijn de prijzen van vergaderen bij Ruimzicht?

Wil je tijdens of na het vergaderen graag een ontspanningsactiviteit doen? Wij hebben verschillende ontspanningsactiviteiten die aan een vergadering toegevoegd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan:

  • Wandeling in de natuur
    Het Montferland (de Achterhoek) staat bekend om zijn prachtige natuur en de grote Montferlandse bossen. Laten deze bossen nou net achter ons hotel liggen. Met 2 minuten sta je vanaf de vergaderlocatie midden in de natuur. Wij raden daarom zeker aan, om een ontspannen wandeling in te plannen voor een verfrissende pauze tussen de vergadersessies door.
  • Teambuildingsactiviteit
    Heeft je vergadering als doel om met elkaar te teambuilden? Voeg dan een teambuildingsactiviteit aan je vergadering toe! Hiervoor werken wij samen met een partner uit de buurt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.
  • Sportieve activiteit
    Wanneer je wat meer op zoek bent naar je innerlijke zelf is een yoga sessie bij ons op het terrein de perfect ontspanningsactiviteit! Esmee geeft jullie graag een lesje! Zo kunnen jullie helemaal zen en vol met nieuwe energie de middag beginnen.

Ben je op zoek naar iets meer actie? Samen met een outdoor centrum uit de omgeving kunnen wij veel activiteiten organiseren. Wanneer hier interesse in is brengen wij jullie graag met hen in contact.

Bekijk de brochure