Vergaderen bij Ruimzicht

Terras Hotel Ruimzicht Zeddam
Vergaderen in de Achterhoek?

Bekijk de mogelijkheden

Op zoek naar inspirerende vergaderarrangementen op een prachtige locatie in de Achterhoek? Of je nu een vergaderlocatie met lunch of een arrangement met overnachting zoekt, inclusief diner en ontbijt, Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam biedt de ideale setting voor een succesvolle vergadering in een adembenemende omgeving.

Gunstig gelegen in de Achterhoek, op slechts 35 kilometer van Arnhem en 6 kilometer van Doetinchem, is Hotel Restaurant Ruimzicht de perfecte uitvalsbasis voor jouw vergaderbehoeften in de regio Arnhem/Doetinchem.

natuurlijke vergaderlocatie
Natuurlijke vergaderlocatie

Dichtbij het bos

Doordat wij dicht aan de bosrand liggen, zijn wij de ideale vergaderlocatie om je vergadering te combineren met de natuur. Tussen de vergadering door kun je even heerlijk tot rust komen in de bossen. Vanaf onze parkeerplaats loop je bijna direct het bos in. Bij de receptie zijn diverse wandelroutes verkrijgbaar. De door onszelf uitgezette routes variëren van 5 tot 10 kilometer. Liever een langere route? Dat is ook zeker mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden. Door je vergadering te combineren met een wandeling kun je halverwege de dag je hoofd leeg maken en weer fris en opgeladen beginnen aan deel 2 van de vergadering of brainstormsessie.

vergaderarrangementen
Eén of meerdaagse arrangementen

Met of zonder overnachting

Bij Hotel Restaurant Ruimzicht heb je de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Of je nu een korte sessie, een dagvergadering of een meerdaagse bijeenkomst met overnachting wilt, wij bieden het allemaal met de authentieke gastvrijheid van de Achterhoek.

Hieronder staan alle mogelijke arrangementen. De arrangementen zijn in de basis allemaal hetzelfde maar, er kan gekozen worden uit verschillende opties voor de lunch. Voor de inhoudt van de arrangementen verwijzen we je graag naar onze brochure.

 • Vergaderarrangement de Hettenheuvel – € 7,50 p.p.
 • Vergaderarrangement Hulzenberg – € 27,50 p.p.
 • Vergaderarrangement Kale Jacob – € 29,75 p.p.
 • Vergaderarrangement Galgenberg – € 29,75 p.p.
 • Vergaderarrangement Montferland – € 32,75 p.p.
 • Achterhoeks vergaderarrangement – € 35,50 p.p.
Bekijk de brochure

Vergadering met ontbijt

Een goed ontbijt bevorderd de energie en focus van deelnemers. Hoe kan je de dag beter starten dan met een uitgebreid ontbijtbuffet voorafgaand aan een vergadering?

Wanneer je een tweedaags vergaderarrangement reserveert is het ontbijt inclusief. Het ontbijtbuffet wordt iedere dag geserveerd tussen 6:30 uur en 10:00 uur. Bij een eendaags vergaderarrangement kan een ontbijt als extra toegevoegd worden. De kosten hiervoor bedragen € 14,50 per persoon.

Tussendoortjes tijdens een vergadering

Uit onderzoek is gebleken dat tussendoortjes tijdens een vergadering van positieve invloed kunnen zijn op de sfeer en productiviteit. Zo kunnen tussendoortjes zorgen voor een energieboost, verbeterde concentratie, verplichte korte pauzemomenten, sociale interactie en uiteraard het voorkomen van trek.
Bovenstaande meerwaarden ondersteunen wij graag. Daarom willen wij jullie tijdens een eendaagse of meerdaagse vergadering graag voorzien van een passend tussendoortje. Een tussendoortje is al mogelijk vanaf € 2,25 per persoon. Ons aanbod is zeer uitgebreid, hierbij maken wij onderscheid tussen zoete- en hartige tussendoortjes.

Lunch

Hoe lekker is het om je vergadering te onderbreken met een lunch waarbij er ruimte is voor ontspanning en sociale interactie. Of om juist je vergadering af te sluiten of te starten met een lunch. Wij bieden vijf verschillende vergaderarrangementen met lunch aan. Dit zijn:

 • Vergaderarrangement Hulzenberg
 • Vergaderarrangement Kale Jacob
 • Vergaderarrangement Galgenberg
 • Vergaderarrangement Montferland
 • Vergaderarrangement Achterhoek (vanaf 25 personen)

Download de brochure voor meer informatie over de verschillende arrangementen.

Vergaderen en dineren

Voor grote groepen is het mogelijk om een uitgebreid 4-gangen keuze diner te bestellen á € 39,95 per persoon. Hierbij is er per gang keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Wij werken met seizoensproducten dus de menukeuze is afhankelijk van het seizoensaanbod. Naast een vergaderarrangement met een 4-gangen keuze diner is het ook mogelijk om te kiezen voor een ‘snelle’ maaltijd á € 22,50 per persoon. Dit betreft alleen een hoofdgerecht waarbij er ook keuze is uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht.

Voor kleinere groepen tot 10 personen is het ook mogelijk om á la carte te dineren. Alle consumpties berekenen wij altijd op nacalculatie.

Consumpties tijdens de vergadering

Bij Ruimzicht zijn er diverse mogelijkheden voor consumpties. Bij alle vergaderarrangementen is onbeperkt koffie, thee en ijswater inclusief. Dit wordt gedurende de dag constant aangevuld. Willen jullie naast koffie, thee en water liever ook frisdranken of smoothies gedurende de vergadering kan dat uiteraard ook. Frisdranken berekenen wij op nacalculatie. Smoothies zijn te bestellen vanaf € 3,50 per stuk.

Borrelen aan de bar

Een succesvolle vergadering samen afsluiten? Dat kan met een borrel aan de bar met gefrituurde hapjes of een borrelplank of een diner in ons restaurant. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten op het terras te borrelen en/of te dineren.

Zaalruimtes voor kleine en grote groepen

Ruimzicht beschikt over 8 multifunctionele vergaderzalen welke naar wens kunnen worden ingericht.

 • De bibliotheek is een kleine knusse ruimte, welke geschikt is voor kleine gezelschappen. In deze ruimte kunnen naast vergaderingen, zakenborrels en kleine cursussen ook intieme diners georganiseerd worden.
 • De zonzijde is een zaalruimte met veel licht. Deze ruimte bestaat uit 2 zalen welke samengevoegd kunnen worden tot 1 zaal. De zonzijde is onder andere geschikt voor trainingen, cursussen, vergaderingen, teambuilding, workshops, inspiratiesessies en bijeenkomsten.
 • De Montferlandzaal is onze grootste zaal. Deze ruimte wordt in zijn geheel ingezet voor bijeenkomsten, congressen, kick-off evenementen, productpresentaties, symposiums en netwerkevenementen. Deze zaal kan opgedeeld worden in 3 ruimtes, welke afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebruikt voor cursussen en trainingen. Ook wordt de Montferlandzaal vaak ingezet voor een cursus waarbij sub ruimtes nodig zijn. Deze zalen liggen naast elkaar wat het gemakkelijk maakt om de groep te splitsen.

Al onze zaalruimtes kunnen in verschillende zaalopstellingen voor jullie klaargezet worden. Hierbij is keuze uit: theateropstelling, blok, u-vorm, cabaret en carré.

Per zaalruimte bedragen de kosten € 50,- per 4 uur. Mochten jullie een grotere zaal wensen is dat mogelijk voor € 20,- per 4 uur, per extra ruimte. De kosten voor eventuele subruimtes bedragen ook € 50,- per 4 uur.

Bekijk hier een overzicht van de kosten voor een vergadering

Vergaderapparatuur

Tijdens een vergadering is het handig om verschillende materialen te gebruiken om de efficiënte en communicatie te vergemakkelijken. Indien gewenst kunnen wij jullie voorzien van diverse materialen. Hierbij kan gedacht worden aan: een scherm, beamer, flip-over papier, laptop, katheder/spreekgestoelte, microfoon/geluidsinstallatie, draadloos internet, draadloze microfoon en een headset.

Activiteiten voor ontspanning

Wil je tijdens of na het vergaderen graag een ontspanningsactiviteit doen? Wij hebben verschillende ontspanningsactiviteiten welke aan een vergadering toegevoegd kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan:

Wandeling in de natuur
Het Montferland (de Achterhoek) staat bekend om zijn prachtige natuur en de grote Montferlandse bossen. Laten deze bossen nou net achter ons hotel zitten. Met 2 minuten sta je midden in de natuur. Wij raden daarom zeker aan om een ontspannen wandeling in te plannen voor een verfrissende pauze tussen de vergadersessies door.

Teambuildingsactiviteit
Heeft je vergadering als doel om met elkaar te teambuilden? Voeg dan een teambuildingsactiviteit aan je vergadering toe! Hiervoor werken wij samen met een partner uit de buurt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Sportief
Wanneer jullie wat meer opzoek zijn naar je innerlijke zelf is een yoga sessie bij ons op het terrein de perfect ontspanningsactiviteit! Esmee geeft jullie graag een lesje! Zo kunnen jullie helemaal zen en vol met nieuwe energie de middag beginnen.

Wil je meer tips voor tijdens de pauze van de meeting? Wij vertellen er je natuurlijk graag meer over. De mogelijkheden in de nabije omgeving van het hotel zijn bijna eindeloos. Wil je outdoor activiteiten doen of een fiets huren, om een rondje te fietsen in de pauze? Laat het weten en we maken een passend arrangement.

Bereikbaarheid Ruimzicht

Hotel Restaurant Ruimzicht is met de auto goed te bereiken via de A12 en A18. Je verlaat de snelweg bij de afrit Doetinchem/Zeddam en volgt de borden richting Zeddam. Binnen 10 minuten bereik je het hotel. Ruimzicht beschikt over een ruime parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben namelijk plek voor maar liefst 110 auto’s! Ook hebben wij twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Kom je met de fiets? Dan hebben wij een afgesloten fietsenstalling waar je veilig je fiets kunt neerzetten. In de fietsenstalling zijn stroompunten aanwezig voor het opladen van e-bikes. De sleutel van onze fietsenstalling kan bij de receptie opgehaald worden. De fietsenstalling is namelijk ten alle tijden afgesloten.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein naar Doetinchem Centraal. Vanaf het station neem je buslijn 24 richting ’s-Heerenberg. Stap uit bij bushalte Kilderseweg, vanuit hier is het slechts 2 minuutjes lopen naar het hotel.

Bekijk voor nog meer informatie gerust onze vergaderarrangementen. Ontvang je liever een offerte op maat? Neem dan even contact met ons op! Wie weet mogen wij jullie binnenkort verwelkomen! Hotel Ruimzicht bevindt zich op de Kilderseweg 19 in Zeddam.

Bekijk de brochure