Wat zijn de mogelijkheden voor een eendaagse vergadering?

dagarrangement eendaagse vergadering
Dagarrangementen

Vergaderlocatie voor een dag

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie voor een dag? Dan ben je bij Ruimzicht aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden en arrangementen aan voor een eendaagse vergadering.

Allereerst is het belangrijk om te weten wat jullie doel, verwachting en tijdsplanning van de vergadering is. Hoelang duurt de vergadering? Is het formeel of informeel? Is er ruimte voor ontspanning door middel van langere pauzes met eventueel een activiteit of gaat het vooral om productiviteit? Afhankelijk van deze vragen zijn er diverse arrangementen welke aansluiten bij jullie wensen.

Bekijk de brochure

Zelf samenstellen

Een eendaagse vergadering kun je zelf samenstellen door de volgende stappen te volgen:

  • Kies de duur van zaalruimte welke nodig is voor de vergadering
  • Bepaal of je gebruik wens te maken van apparatuur
  • Kies het gewenste vergaderarrangement, afhankelijk van de duur van de vergadering kan er gekozen worden voor een arrangement inclusief of exclusief lunch
  • Voeg eventuele extra’s toe zoals tussendoortjes
  • Bepaal of je een vergaderbreak wilt toevoegen. Dit kan een wandeling zijn, een yoga sessie of een actievere teambuildingsactiviteit. Afhankelijk van het doel van de vergadering
  • Bepaal hoe je de dag afsluiting er uit ziet. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een borrel aan de bar of een afsluitend diner.

Wanneer bovenstaande punten doorlopen zijn heb je zelf je vergaderarrangement samengesteld. Benieuwd naar de prijzen? Download dan onze brochure voor meer informatie! Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact op zodat wij een offerte op maat kunnen maken.