Vergadering met drankjes

vergaderarrangementen achterhoek
Vergaderarrangement met drankjes

Koffie, thee, smoothies en meer

Het aanbieden van drankjes tijdens een vergadering kan van positieve invloed zijn op de sfeer en het verloop van een vergadering. Voldoende hydratatie is essentieel voor het behouden van alertheid en het voorkomen van vermoeidheid.

Bij Ruimzicht zijn er diverse mogelijkheden voor consumpties. Bij alle vergaderarrangementen is onbeperkt koffie, thee en ijswater inclusief. Dit wordt gedurende de dag constant aangevuld. Willen jullie naast koffie, thee en water liever ook frisdranken of smoothies gedurende de vergadering, dan kan dat uiteraard ook. Frisdranken berekenen wij op nacalculatie. Smoothies zijn te bestellen vanaf € 3,50 per stuk.

Een succesvolle vergadering samen afsluiten? Dat kan met een borrel aan de bar met gefrituurde hapjes of een borrelplank of een diner in ons restaurant. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te borrelen en/of te dineren.

Op zoek naar een ander aanbod van drankjes tijdens of na de vergadering? Wij horen het graag, zodat wij hier een passend aanbod voor kunnen doen.

Bekijk de brochure