Kosten voor een vergadering

vergaderlocatie (11)
De kosten voor een vergadering

Wat zijn de prijzen van vergaderen bij Ruimzicht?

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen in verschillende prijsklassen aan. Zo kun je bij Ruimzicht kiezen voor het Hettenheuvel arrangement á € 7,50 per persoon, hierbij kunnen jullie onbeperkt genieten van koffie en thee. Wil je liever een iets uitgebreider vergaderarrangement met lunch? Dan is het vergaderarrangement Hulzenberg zeer geschikt. Dit arrangement is te reserveren voor € 27,50 per persoon.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kan een vergadering worden uitgebreid met tussendoortjes zoals bananenbrood, muffins, een appelflap of een hartige snack zoals bijvoorbeeld een saucijzenbroodje, papadum of flammkuchen. Geen snack tussendoor, maar gaat jullie voorkeur uit naar een aansluitend diner? Dit is mogelijk vanaf € 22,50 per persoon.

Voor de zaalhuur rekening wij voor een standaard ruimte per 4 uur € 50,-. Liever een grotere ruimte of wensen jullie ook gebruik te maken van subruimtes? Dat kan voor een meerprijs van € 20,- per extra zaalruimte.

Ons volledige aanbod is samengevoegd in een brochure. Deze kun je hier downloaden. Liever een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de brochure