Catering

Catering bestellen?

Hotel Restaurant Ruimzicht staat van vroeger uit bekend, als specialist in grote catering op locatie en de ambachtelijke huisgemaakte salades en puddingen tijdens de feestdagen. Recentelijk is besloten om te stoppen met catering op locatie. Wij willen ons volledig focussen op het ontvangen van gasten bij ons op locatie.

Hiervoor kunnen wij de lekkerste buffetten verzorgen. Van hapjesbuffetten, stamppot buffetten tot koude en warme buffetten. Zit jouw gewenste buffet er niet tussen? Dit kunnen we volledig afstemmen op jouw wensen.

Je kunt een buffet bestellen vanaf 20 personen. Wil je graag een feestje vieren en heb je minder dan 20 gasten? Ook dan denken wij graag met je mee voor een prachtige invulling.
met catering op locatie.

Catering bestellen voor kerst?

Wil je eten bestellen voor kerst of oud en nieuw? Klik dan hier

Eten bestellen voor kerst
Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.