Catering

Bij Ruimzicht Zeddam bieden we u het beste op het gebied van culinaire catering zowel zakelijk als particulier. Met onze keukenbrigade streven wij continu vernieuwing na. Vernieuwing in smaak, vorm en presentatie. Ruimzicht maakt het verschil door de gast centraal te stellen en zich flexibel op te stellen.

Buffetten

Ruimzicht biedt een scala aan buffetten, voor ieder wat wils. Op onze buffettenpagina kunt u de inhoud en prijzen van al onze buffetten bekijken. Van hapjes buffetten, stamppot buffetten en koud en warm buffetten. Zit uw buffet er niet tussen? Geen probleem, onze chef-kok maakt graag een andere samenstelling. We kunnen de buffetten leveren bij een minimum aantal van 12 personen.

Catering op locatie

Ruimzicht is uw cateraar in de regio’s: Doetinchem, s- Heerenberg, Ulft, Terborg, Gaanderen, Zelhem, Silvolde.

Buffet bestellen

Particulier

Van luxe catering tot een huisgemaakte salade met kerst en lekkere puddings, Ruimzicht kan het leveren. Uw wensen en budget zijn leidend.

Zakelijk

Naast catering bij onderwijsinstelling Iselinge, verzorgen wij ook lunches, buffetten en bbq’s op locatie bij onze zakelijk klanten. Nieuw is dat u online uw lunch kunt bestellen. Broodjes die voor 10.30 uur in de ochtend zijn besteld, worden dezelfde middag nog geleverd. Gaat u voor een warme lunch? Dan graag een dag van tevoren bestellen.

Verhuur spullen

Wanneer u thuis of bij uw bedrijf catering laat komen, is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding spullen van Ruimzicht te huren voor een feestelijke aankleding. Wij beschikken over verhuurartikelen als statafels, barkrukken, luxe servies en een tapinstallatie. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een catering bestellen? Neem dan contact op via
0314 –  65 19 41 of vul ons contactformulier in. Mailen kan ook naar info@ruimzicht.com.

Contact opnemen

Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam

+31 (0)314-651941
info@ruimzicht.com

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.