Catering

Catering bestellen voor kerst?

Wil je eten bestellen voor kerst of oud en nieuw? Klik dan hier

Eten bestellen voor kerst

Eten bestellen voor thuis?

Vanaf 18 november 2023 t/m 14 januari 2024 is het mogelijk om winterse gerechten voor thuis te bestellen. De gerechten zijn per persoon. Een bestelling plaatsen kan via het bestelformulier hieronder. De gerechten kunnen tot 24 uur van te voren besteld worden en kunnen dagelijks tussen 11:00 uur en 20:00 uur afgehaald worden.


Catering bestellen?

Hiervoor kunnen wij de lekkerste buffetten verzorgen. Van hapjesbuffetten, stamppot buffetten tot koude en warme buffetten. Zit jouw gewenste buffet er niet tussen? Dit kunnen we volledig afstemmen op jouw wensen.

Je kunt een buffet bestellen vanaf 20 personen. Wil je graag een feestje vieren en heb je minder dan 20 gasten? Ook dan denken wij graag met je mee voor een prachtige invulling.
met catering op locatie.

Hotel Restaurant Ruimzicht staat van vroeger uit bekend, als specialist in grote catering op locatie en de ambachtelijke huisgemaakte salades en puddingen tijdens de feestdagen. Recentelijk is besloten om te stoppen met catering op locatie. Wij willen ons volledig focussen op het ontvangen van gasten bij ons op locatie.

Dhr. Kwerreveld

8 recensies geschreven

Met kerst een heerlijk menu besteld, gaan we volgend jaar zeker weer doen! Prima kwaliteit en heerlijk klaar gemaakt. We gaan hier zeker ook een keer uit eten als dat weer is toegestaan. Dikke pluim voor Brasserie Brût dus!! 👍👍👍🥂

Dhr. Hurkens

2 recensies geschreven

Familie feest hier gehad. Prima catering genoten. Koud, warm en dessert buffet . Prima kwaliteit.

Dhr. de Meeuw

9 recensies geschreven

Zeer attent personeel, uitstekend catering, goede uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.