Catering Pasen 2024

Catering bestellen voor Pasen? Dat kan bij Brasserie Brût!

Eten bestellen voor thuis?

Voor 2024 is het helaas niet meer mogelijk om salades te bestellen. Uiteraard ben je volgend jaar weer van harte welkom! Wel kun je bij ons in de Brasserie nog genieten van een heerlijk 4-gangen Paasmenu op 29 maart, 30 maart, 31 maart en 1 april. Reserveer nu jouw tafeltje hieronder!

Ga jij liever uit eten met de paasdagen?

In het paasweekend 2024 serveren wij een heerlijk 4-gangen paasdiner.

Ook dit jaar heeft ons keukenteam zich weer uitgesloofd voor jullie. Zij zullen dit jaar een heerlijk 4-gangen paasdiner voor jullie klaarmaken. Maar hoe is dit opgebouwd? Jullie starten de avond met een heerlijk voorgerecht gevolgd door een soep, het hoofdgerecht en het dessert. Dit alles in een paasjasje.

Dit 4-gangen paasdiner is te reserveren op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 voor € 45,00 per persoon.

Heb je een dieet, allergie of ben je vegetarisch? Laat het gerust weten, wij passen het menu graag aan naar jouw wensen! Geef jouw wensen aan bij het maken van een reservering, maar wacht niet te lang want voor je het weet is jouw gewenste dag volledig gereserveerd.

Restaurant – Brasserie Brût

Dhr. Kwerreveld

8 recensies geschreven

Met kerst een heerlijk menu besteld, gaan we volgend jaar zeker weer doen! Prima kwaliteit en heerlijk klaar gemaakt. We gaan hier zeker ook een keer uit eten als dat weer is toegestaan. Dikke pluim voor Brasserie Brût dus!! 👍👍👍🥂

Dhr. Hurkens

2 recensies geschreven

Familie feest hier gehad. Prima catering genoten. Koud, warm en dessert buffet . Prima kwaliteit.

Dhr. de Meeuw

9 recensies geschreven

Zeer attent personeel, uitstekend catering, goede uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.