Bedieningsmedewerk(st)er met vaste uren

Wie zoeken wij?  

Wij zijn op zoek naar een gastvrije en gezellige collega ter versterking van ons bedieningsteam. Als medewerker bediening zorg jij ervoor dat onze gasten niks te kort komen. Je draait mee met het ontbijt, de lunch en het diner. Je neemt bestellingen op en serveert deze en rekent na het bezoek af met de gasten. Je hebt affiniteit met streekproducten en vindt het leuk om gasten hierover te enthousiasmeren.  
Naast het restaurant beschikken wij ook over meerdere zalen. Deze zalen worden zowel ingezet voor cursussen als voor feesten en partijen. Je zet deze zalen klaar in de gewenste zaalopstelling en voorziet de gasten in het geval van een cursus gedurende de dag van koffie en thee. Bij feesten en partijen draai je ook bardiensten of draag je zorg voor buffetten. Tot slot help je bij het klaarzetten van caterings.  

Wij hopen dat jij de gezellige collega bent waar wij naar op zoek zijn. Hopelijk drinken wij snel een keertje samen koffie om te kijken wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging en wat daarin voor jou belangrijk is! Wij zullen dan ook in overleg met elkaar kijken welke diensten en werktijden passend zijn.  

Kortom 

Als medewerker bediening bij Hotel Ruimzicht 
….. neem je bestellingen op en serveert deze uit; 
….. heb je affiniteit met streekproducten  
….. hou je er van om gasten een avondje uit te bezorgen 
….. reken je af met gasten 
….. zet je zalen klaar 
….. draai je bardiensten 
….. bereid je caterings voor  
….. werk je minstens 24 uur per week en heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd  

en  

…… heb je bij voorkeur ervaring in een horecabedrijf 
…… heb je minimaal MBO-2 denkniveau 
…… ben je gek op lekker eten en mooie wijnen of bieren  
…… beheers je de Nederlandse taal goed en red je je met de Engelse en Duitse taal 
…… in overleg wordt gekeken welke werktijden en diensten voor jou, bijpassend bij deze functie het meest passend zijn! 

Wij bieden: 
….. een uitdagende baan met veel afwisseling 
….. een baan waarbij wij ontwikkeling erg belangrijk vinden, wij bieden de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling  
….. een goed salaris welke past bij jouw leeftijd en ervaring 
….. een jong, gezellig en gedreven team 

Zie jij jezelf al helemaal bij ons rondlopen? Stuur ons dan snel een mailtje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat zeggen onze gasten

Duizenden mensen zijn je al voor geweest

Maak kans op een diner voor 2 personen in ons restaurant!

Ik wil ook een recensie schrijven

Mevr. Lakerveld

12 recensies geschreven

Hardwerkende en super vriendelijke eigenaren en personeel. Mooie schone kamers en badkamer. Heerlijk gegeten en een goed verzorgd goed ontbijt. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.

Dhr. Heinhuis

8 recensies geschreven

Heerlijke dagen doorgebracht met vriendin en schoonouders. Heel fijn hotel en ruime kamer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet en voor ’s avonds lekker eten in het eigen restaurant. Ruime parking en de fietsen kunnen achter slot en grendel. En kom je zonder eigen fiets, dan huur je er één.

Dhr. Zwaan

12 recensies geschreven

leuke ontvangst.Vriendelijke bediening.Verzorgt en heerlijk diner met verse groenten. Schonen kamer. Goed ontbijt. Aandachts puntje de messen zijn niet erg scherp. oh oh oh het zelf gemaakte brood was super lekker. Ga zo door mensen.