HBO-Stage

Ben jij op zoek naar een HBO stage voor de opleiding: Hoge Hotelschool, Toerisme of bedrijfskunde? Wij hebben een hele toffe stage waar je alles leert over operationeel management.    

Als stagiair vervul je de functie van assistent operationeel manager. Dit betekent dat je de operationeel managers gaat ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten. Onder hun begeleiding ga je aan de slag met korte en lange termijn projecten op het gebied van marketing, communicatie en sales. De projecten worden jouw project, wij vinden het belangrijk dat een stage leerzaam is, vandaar dat wij je hierin de volle vrijheid willen geven. Jouw mening, ideeën en interesses zijn voor ons belangrijk, aan het begin van je stage zullen we samen gaan zitten om te kijken hoe wij de stage voor jou zo interessant mogelijk kunnen maken.  

Voorbeelden van je werkzaamheden zullen zijn:  

  • Meedenken in beleid en verbeteringen op de werkvloer 
  • Meedenken over het concept van ‘Ruimzicht’ en ‘Brasserie Brût’ 
  • Meehelpen met het personeelsbeleid 
  • Je schrijft protocollen, handboeken en/of handleidingen 
  • Je helpt op het gebied van kostenbesparingen door inkoopanalyses uit te voeren 
  • Bijhouden van onze Social Media kanalen zoals Facebook en Instagram  

Werken bij Ruimzicht is gevarieerd en elke dag is anders. Vervelen kennen wij niet. Onze werksfeer is informeel, gezellig en je zult hierbij deel uitmaken van een leuk, gezellig en hecht team.  

Wie ben jij?  
Wij zijn op zoek naar een creatieve en proactieve stagiaire die ons kan helpen met de uitdagingen waar wij op dat moment tegenaan lopen. Aangezien wij een dynamisch en flexibel bedrijf zijn is het wel belangrijk dat je hier goed tegen kunt en overal een uitdaging in ziet. Samen met jou gaan wij kijken naar je persoonlijke doelen zodat wij je hierbij kunnen helpen. Het is een pre als je ervaring hebt in de horeca!  

Stageonderzoek 
Uiteraard zullen wij jou de tijd bieden om aan je onderzoek te werken. Het onderwerp van dit onderzoek zullen wij in overleg bepalen, dit is afhankelijk van jouw interesses.  

Wat bieden wij jou?  
Je versterkt als stagiair voor vijf maanden ons team in een fulltime dienstverband (38 uur). Hiervoor krijg je een passende vergoeding. Daarnaast krijg je:   

  • Een goede inwerkperiode en begeleiding  
  • Een gezellig team die jou graag verwelkomen en willen leren kennen  
  • Een groeiend bedrijf waar jouw input meer dan welkom is  

Wil jij aankomend schooljaar jezelf uitdagen en veel nieuwe dingen leren in ons dynamische bedrijf, dan zien wij je graag op ons kantoor!